Hörnan klar

En hörna i hemmet är klar.
Jag tyckte att jag var så fantastiskt duktig när jag rensade tidningar.
Men det blev ganska många kvar ändå...
Bara dom där speciella är sparade, dom extra inspirerande.
Som jag kan bläddra i fast några av dom är flera år gamla.
Är inte så duktig att jag river ur och sorterar i pärmar.
Gör ni så?
Just den här rackaren trivs inte i något av mina fönster.
Så den flyttas runt och runt.


Vinterdvalan har släppt taget om både mig och hemmet.
Det gillar jag!

Så gillade jag att läsa om era tankar om förra inlägget.
Alla gör hur dom vill, det viktigaste är att komma ihåg just det.

Kram Hannis

Ps. Anna.S, 
"Kan man inte säga nej tack så kan det bli svårt att säga ja tack"
Just dom orden borde bli en tavla att hänga på väggen.
Fy fabian, så bra!
Kramen


15 kommentarer:

Hemma på Sjuan sa...

Så mysigt du har det där hemma! Perfekt att använda alla tidningar som små bord, kram Suss

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hittills har jag bara staplat böcker, dina tidningsstaplar blir ju både fina och funkar som små pallar.
Jag sparar tills det blir knôkfullt, sen river jag ur och ger bort eller slänger.
Kramar/AM

vitadrömmarobusigabarn sa...

Ha en underbart fin dag
Kram Tina!

Helén i Vilrummet sa...

Jag är dålig på att spara tidningar. Ofta tänker jag, var var det jag läste det någonstans? Men tidningen har åkt i återvinningen så snart den är läst. Jag river inte ens ut det jag gillar.
Fin och vårig din hörna blev.
Kram Helén

bara anna sa...

Jag sparar mina tidningar ett tag men sedan ryker de till insamlingen. Snyggt att ha dem så som du, som små bord liksom.

Gillar ditt förra inlägg lite extra mycket. När jag började blogga för drygt ett år sedan önskade jag att bli "upptäckt" och kunna tjäna pengar på min blogg men insåg ganska snart att det inte var det lättaste. Och så hamnade jag på din blogg och du fick mig att inse något annat. Att inte jaga följare utan bara ha det som en rolig hobby, det är så jag har det nu, mycket tack vare dina ord faktiskt ska du veta.
Jag har ju nu en kombinerad blogg/hemsida och det passar mig jättebra. Samtidigt som jag får skriva, så kan jag marknadsföra mig och det jag pysslar med och få en chans till att synas och är det någon som blir nyfiken på mina ljus t ex så kan jag hänvisa till min sida.
Jag tänker också att det kan bli roligt för barnen när de blir större att få läsa mina tankar och vad vi gjorde när de växte upp. Önskar att min mamma hade haft något sånt för mig att läsa...

Förresten, tycker du om ljusen du beställde?

Ha en bra dag!
KRAM

Kia sa...

Jag spar hela tidningen, vem vet man kanske hittar något sen som man inte var intresserad av förut?
Gillar din inställning till bloggen. Jag har samma filosofi, den ska vara kravlös och jag ska skriva när jag känner för det inte för att jag måste.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Le petit jardin sa...

Förra inlägget var fint, eftertänksamt och du...det är så du vill ha det och det känns bra. Man ska vara sig själv, slippa känna krav, stress och press. Njuta är ordet!

Tidningar gör jag som du samlar de som har något i sig som fångar mig, resten slängs efter något år. Ibland, men ytterst sällan river jag ut något och lägger i en bra att ha mapp som jag sen ändå glömmer bort. men tron på att komma ihåg är fortfarande stor

ha en fin dag
Kram Kajsa

Bakom dörr nr. 11 sa...

Jag sparar mina tidningar ett tag sen brukar jag ge bort dom. Ja jag har ju mina favoriter som jag sparar så klart :)
Så fint du har det.

Kram Pia

franmyllan sa...

Visst är det svårt att slänga tidningar! Bra jobbat :)
Kram!

Mamma C sa...

Några tidningar sparas men de flesta åker i återvinningen.
Kram Mamma C

Pemsplatser sa...

Åh så snyggt det blev:) Jag har alldeles för många tidningar liggandes... I morse fick Lovika tag på en och stoppade i munnen, dock kunde jag inte hitta allt papper som försvann, hmm. Aja hon verkar må bra i alla fall:) Kram till dig

Maria O sa...

Jag har ofta ambitionen att rensa bland tidningarna och bara spara sådant som kan komma till användning men sen är det ju det där med att tidningshögar kan vara ganska snygga också så därför blir de flesta kvar ;)
Kram Maria

Monkan sa...

Ja det är ju precis vad jag gör :) river ut och sätter i pärmar, för att liksom få bara det gottigaste ur alla tidningar. Reklamfritt, receptfritt och bara de projekt som jag tror mig vilja göra nån gång. Jättekul också när jag upptäcker många år senare vad jag sparat för skumma sidor :) och undrar hur jag kunde tycka att just det (vad det nu är) var fint. Och försöker snabbt glömma vad jag ratat, så att jag inte ska gräma mig över nåt som jag kastat. Sen får man ju också det stora nöjet att piffa till lite pärmar som alla utrivna sparade sidor ska samlas i. Sen finns det några tidningar där rivande och rensande inte skulle innebära nån direkt utrymmesbesparing, de behåller jag intakta.

Å andra sidan... så är det ju vansinnigt snyggt med såna tidningshögar som du har! Nu blir jag lite avundsjuk :) Och bilden är kanonfin.

Blomman... blir jag lite orolig för när du säger att den inte trivs. Hur mår den egentligen?! Det ser ut att vara en aralia och då väcks hos mig direkt en misstanke att den kan ha fått (utvecklat) spinn. Det är ju liksom typiskt aralia. Om den mår dåligt och dessutom, ser det ut som, har nåt nytt blad (självförsvar/överlevnadsförsök) så skulle jag göra en ingående granskning. Hoppas jag har fel, och i så fall så kommer den ju snart att må strååålande, nu när den fått en sån fin placering :)

Charlotte sa...

Jättemysigt!
Vackert ljus, växter gör så mycket också.
Hoppas fredagen är fin! :)

maria at inredningsvis sa...

Åhh så fina bilder :) hoppas att ni har fått vår som vi i GBG.

Jag bjuder in dig att Tävla om en härlig bok :)

Ha en kanonhelg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)