Flytta runt på en hatt

Att flytta runt på en hatt känns som lagom sysselsättning idag.
Så tog jag fram skinnpuffen igen.
Ljuset är väldigt ljust i det vitaste rummet.
Det ger lite energi i väntan på solen.


Lade dit ett av alla halsband jag har.
Ett ganska grovt som passar alldeles utmärkt på en stormhatt.

En skön söndag till er/ Kram Hannis


18 kommentarer:

dnyahuset sa...

Ha, ha, ha, ja ibland kan de enklaste sysselsättningar vara fuuuullt tillräckliga. Som nu. Jag ska gå till kaffet och göra gröt. Det får räcka för ett tag.

Johanna Stålros sa...

Åhh vilket fint ljust du har där hemma hos dig- här har vi det betydligt mörkare….att flytta runt en hatt låter som en lagom ansträngning- och bilderna på den blev så snygga! Ha en skön fortsatt söndag vännen. Kram

Mina drömmars hus sa...

Här känns det mörkt och dystert. Inte något bra fotoläge precis. Men hos dig har du ljuset, fint.
Ha en bra dag idag
Kram
AC

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tror vi har samma sjal, fast jag har en svart. Flytta på en hatt låter som perfekt sysselsättning en sån här dag. Du hade ju balen igår...fniss.
Kramar
AnnaMaria

Villa Freja sa...

Vilken fin sittpuff. Ha en fin söndag. Kram.

franmyllan sa...

Snyggt! Verkar vara ett hattväder idag, jag ska hänga några halmhattar i trappan tänkte jag ;) Får se hur det blir...
Kram!

Tatjanis sa...

Ljus... njae inte här hos oss inte, här ligger dimman som tunga gardiner omkring vårt hus... men det är mysigt. Jag tror bestämt jag tar en kopp te till...

Finfin hatt, finfin puff o finfint halsband...tror det är det där halsbandet från indiska som ijag klämt på ett par tre fyra fem gånger..

KRAM till dig från mig!

Jennica... sa...

Ok, jag gör som du säger....väntar med att skruva upp tempot. Att gå och flytta runt en hatt låter alldeles lagom. Och har man en energisk 4-åring att umgås med så blir det lite tempo, oavsett vad man själv planerar! :) 13-åringen håller gärna samma "tempo" som jag! :)

Kram på dig och hoppas du hade en finfin kväll igår!

Flower of Fame sa...

Så vackra bilder på din fina rogivande hatt. Sittpuffen gillar jag. Ha en fin söndag Kram Pernilla

Maria O. sa...

Det låter alldeles lagom och väldigt avkopplande att gå runt och flytta på en hatt ;)Själv mumsar jag på pysslade godsaker och roar mig med bilder. Bra det också.
Kram Maria

tinajo sa...

Cool! Det är med stor irritation jag är medveten om att jag inte alls passar i hatt eller mössa, men alla kan väl inte ha sådan tur antar jag. :-)

Anna S sa...

Härligt med ljuset hemma hos dej! Jag längtar efter att fixa här hemma så att det blir ljusare med. Lite väl avskavt här nu.
Så fina bilder, med hatten och puffen. Kul ju att ta fram saker som legat undanstoppade ett tag. Blir lite "som nytt" fastän det inte är det. Jag tycker det är jobbigt att bli trött på saker, men att låta dem vila ett längre tag kan göra tricket. :-)

Jättesöt skål du gjort, som du visade i förra inlägget! Så skir. Är det tunnare papper och tapetklister du använt för att göra din papier mache? Har länge funderat på att göra nåt själv, typ dockor eller så i det materialet. Kanske ska börja med vanligt återanvänt tidningspapper som nog blir lite grövre i sitt uttryck.

Fin söndag till dej med!
Och härlig start på nästa vecka. Kramers!

Melody and M.E sa...

Här har jag inte ens flyttat runt på mig själv idag, blev sittande framför TVn och såg "Fröken Frimans krig".
Tre avsnitt på raken!
I dag har du ju nästan namnsdag, så vi säger Grattis!
Kramisar M.E

Mamma C sa...

Idag har det inte varit något ljus här hos mig. Bara grått och grått. Halsbandet passa perfekt som brätte på hatten.
Kram Mamma C

Choices by Annie sa...

Ljuvlig sysselsätttning.
Här har jag hållit otaliga begravningscermonier för mina pelargoner som gått hädan, också en sysselsättning men hade jag fått välja hade jag valt att flytta runt på en hatt istället.
Önskar dig en mjuk kväll
Kram
Annie

VisaLiza sa...

Vilket vackert stilleben! Ibland är det som att vissa saker passar överallt och ingenstans och att de ständigt måste flyttas runt. Hattar har blivit till min nya besatthet märker jag. De är både vackra att se på och man känner sig alltid särskilt tjusig i en hatt. Kramar Liza

Fröken Grön sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Decdia sa...

Har kikat runt i din blogg (via VizaLiza) och åh vad jag gillar det! Bilderna och ditt sätt att skriva. Och dina åsikter om en lagom händelserik dag. :)
Hepp, nu ska jag kika runt mer!